Τι είναι η Wewe Global

Η WEWE Global είναι μια πλατφόρμα πολλών υπηρεσιών.

Είναι ένας αποκεντρωμένος αυτόνομος οργανισμός ή DAO (decentralized autonomous organization) που είναι και η νομική του μορφή, και δεν ελέγχεται από κάποια κεντρική αρχή ή κυβέρνηση.

Η WEWE Global διοικείται από τα ίδια τα μέλη της κοινότητας που είναι και οι ιδιοκτήτες αυτής της πλατφόρμας. Δηλαδή όλοι εμείς τα 240 χιλιάδες μέλη περίπου αυτήν την στιγμή.

Είμαστε εμείς που αποφασίζουμε τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν.

Έχουμε την δύναμη να υποβάλλουμε τις ιδέες και τις προτάσεις μας, να ψηφίζουμε υπέρ ή κατά μιας πρότασης και να μετατρέπουμε τη WEWE Global σε ένα έργο που θα ταιριάζει ακόμα καλύτερα στις ανάγκες ολόκληρης της κοινότητας.

Αυτό επιτρέπει σε οποιοδήποτε μέλος σε όλο τον κόσμο να έχει φωνή με εκλογικό δικαίωμα. Ετσι να μπορεί να συμβάλει στη συνεχή βελτίωση σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που περιλαμβάνουν τροποποιήσεις όπως:

Εφαρμογή πρόσθετων στρατηγικών προώθησης, δαπάνες προϋπολογισμού, νέα προϊόντα που μπορούν να ενσωματωθούν και πολλά άλλα.

Ετσι ως ιδιοκτήτες μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτονομία, ασφάλεια, αξιοπιστία και διαφάνεια ανά πάσα στιγμή.

Η πρόσκληση λοιπόν είναι να ενταχθείς στην μεγάλη ομάδα μας και να γίνεις και εσύ ένας αυτόνομος Ψηφιακός Επιχειρηματίας.

 

Ποιος Είμαι

Το όνομα μου είναι Κώστας Κανάρης και τα τελευταία 20 χρόνια βοηθάω επιχειρήσεις και επιχειρηματίες να πολλαπλασιάσουν τα έσοδα των επιχειρήσεων τους δημιουργώντας παράλληλες πηγές εισοδήματος από νέα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εμένα και την δουλειά μου πληκτρολογώντας στην Google “Kanaris Marketing” όπως το βλέπετε με λατινικούς χαρακτήρες.

Πρίν ξεκινήσουμε την παρουσίαση να σας πω ότι είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων και όχι επενδυτικός σύμβουλος ή οικονομικός σύμβουλος .
Αυτό σημαίνει ότι, ότι σας δείξω δεν είναι προτροπή για να επενδύσετε κάπου.

Αυτά που θα σας δείξω παρακάτω είναι αυτά που κάνω εγώ ο ίδιος.

Δεν θα σας δείξω κάποια θεωρία για το πως να δημιουργήσετε ένα παράλληλο εισόδημα.
Δεν είμαι κάποιος θεωρητικός που λέει πράγματα που νομίζει οτι θα φέρουν λεφτά.
Αυτά που θα δείτε τα κάνω εδώ και χρόνια και δουλεύουν 100% στην πράξη.

Δες περισσότερα – Πάτησε ΕΔΩ https://taplink.cc/kanaris_marketing

Ή κάλεσε με στο 6970096472


Κώστας Κανάρης
Κώστας Κανάρης

Πάντα Έψαχνα Τρόπους Να Κερδίζω Χρήματα Δημιουργώντας Site Και Μηχανισμούς Που Φέρνουν Χρήματα Χωρίς Να Χρειάζεται Να Αφιερώσω Πολύ Χρόνο. Ο Κώστας μετράει 27 χρόνια εμπειρίας internet marketing ξεκινώντας στα 18 του χρόνια ως ιδιοκτήτης επιχειρήσεων και αργότερα ως εκπαιδευτής και σύμβουλος σε μικρές και μεγάλες εταιρείες. Ο Κώστας δεν είναι ακαδημαϊκός γιαυτό ότι διδάσκει στα σεμινάρια του τα έχει κάνει εκατοντάδες φορές στην πράξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.